Zalmtataki met wakame

Zalmtataki met wakame

Ingrediënten

Spitskool, half

Wakame new cut, 50 g

Zalm filet, 500 g zonder huid

Bosui, 3 stengels

Radijsjes, 4

Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro

Aonori

Kikkoman Ponzu Lemon

Verzamel de ingrediënten

Zalmtataki met wakame

Bereiding
  • Snijd de spitskool in flinterdunne reepjes, bij voorkeur met een mandoline. Laat de spitskool vervolgens 30 minuten op koud water staan. Leg de wakame ook op ruim water
  • Rooster de zalm met een gasbrander rondom bruin en snijd in plakjes van circa 1 centimeter dik. Snijd de bosui in dunne reepjes. snijd de radijsjes in flinterdunne plakjes
  • Leg de zalmplakjes naast elkaar, leg er een klein beetje wakame, spitskool en radijs bij. Garneer met Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (sesamzaadjes), bosui en de Aonori. Serveer er een beetje Kikkoman Ponzu Lemon bij om te dippen

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50