Teriyaki Chicken Sando

Teriyaki Chicken Sando

Ingrediënten

Yama Teriyaki Mirin Sauce, 50 ml

Hakutsuru Junmai Ginjo , 50 ml

Kippendijen, 2

Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro, 1 el

Spitskool, fijn gesneden

Dikke plakken witbrood zonder korst, 4

Kewpie Mayonsaise, 3 el

Kuki Goma Abura, 1 el

Verzamel de ingrediënten

Teriyaki Chicken Sando

Bereiding
  • Verdun ongeveer 50 ml Teriyaki Mirin Sauce met gelijke hoeveelheid Hakutsuru Jumai Ginjo sake.
  • Peper en zout de kippendijen en grill. Lak tijdens het grillen met de Teriyaki/sake lak.
  • Snij de spitskool zeer fijn.
  • Meng de Kewpie Mayonnaise met de Kuki Goma Abura en bestrijk het brood hiermee royaal in.
  • Beleg brood met de gegrilde kippendij (je kan het snijden maar hoeft niet) en strooi er sesamzaadjes en gesneden spitskool overheen.
  • Doe de andere boterham er bovenop en snij door.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50