Tamagoyaki

Tamagoyaki

Een delicate, opgerolde Japanse omelet met een perfecte balans tussen zoet en hartig — licht, luchtig en vol traditie.

Ingrediënten

Dashi no Moto, 125 ml

Suiker, 125 g

Hakutsuru Sake, 1,5 el

Itamae Mirinfu Choomiryo, 1,5 el

Eieren, 12

Verzamel de ingrediënten

Tamagoyaki

Een delicate, opgerolde Japanse omelet met een perfecte balans tussen zoet en hartig — licht, luchtig en vol traditie.

Bereiding
  • Doe Dashi no Moto, suiker, sake en Mirinfu Choomiryo in een pan en breng aan de kook om alle alcohol eruit te koken. Laat het mengsel afkoelen.
  • Sla met een garde de eieren los en iets luchtig.
  • Meng de eieren met het koude dashimengsel.
  • Maak gebruik van een Japans tamagopannetje (vierkante pan) en doe hier olie in. 
  • Laat het pannetje goed heet worden en doe een laagje ei mengsel in het pannetje, prik eventuele bubbels los met chopsticks.
  • Sla de eerste laag ei om zodat de helft van het pannetje weer vrij is, giet opnieuw eimengsel in het pannetje en til het gestolde ei iets op zodat het mengsel eronder loopt. 
  • Herhaal tot de juiste dikte. 

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50