Shakshuka

Shakshuka

Ingrediënten

Olijfolie, 1 el

Laurierblaadjes, 2

Koriander, 1 tl

Pimentbessen, 2

Ui, 0,5

Sappige tomaten, 4

Kikkoman Sojasaus, 2 tl

Gekookte kidneybonen, 250 g

Koriander

Avocado, 1

Stokbrood, 1

Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro, 1 tl

Ei, 4

Verzamel de ingrediënten

Shakshuka

Bereiding
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de gesnipperde ui glazig. Voeg de in blokjes gesneden tomaten, de gehakte Spaanse chilipeper, gemalen koriander, laurierblaadjes en pimentbessen toe. Bak samen ongeveer 5 minuten.
  • Voeg de bonen en de Kikkoman Sojasaus toe en laat het geheel nog 5 minuten stoven. Breek de eieren erop. Zet het vuur lager en dek de pan af met een deksel. Laat stoven totdat het eiwit ondoorzichtig is.
  • Bestrooi met Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (sesamzaadjes) voor het opdienen. Serveer met avocado, verse koriander en een stokbroodje.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50