Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de gesnipperde ui glazig. Voeg de in blokjes gesneden tomaten, de gehakte Spaanse chilipeper, gemalen koriander, laurierblaadjes en pimentbessen toe. Bak samen ongeveer 5 minuten.
Voeg de bonen en de Kikkoman Sojasaus toe en laat het geheel nog 5 minuten stoven. Breek de eieren erop. Zet het vuur lager en dek de pan af met een deksel. Laat stoven totdat het eiwit ondoorzichtig is.
Bestrooi met Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (sesamzaadjes) voor het opdienen. Serveer met avocado, verse koriander en een stokbroodje.
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.