Seafood miso ramen

Seafood miso ramen

Seafood Miso Ramen; rijke misobouillon, verse zeevruchten en pure umami in elke hap.

Ingrediënten

Miso Strong Ramen Soup, 100 g

Water, 1 l

Eieren, 3

Zaoh Soba-noedels, 4 porties

La Yu, 4 tl

Mosselen, 12

Garnalen met staart, 8 gepelde

Surimi sticks, 4

Mais, 100 g

Rode ui, 1

Aonori, naar smaak

Verzamel de ingrediënten

Seafood miso ramen

Seafood Miso Ramen; rijke misobouillon, verse zeevruchten en pure umami in elke hap.

Bereiding
  • Voeg de Miso Ramen Soup Stock toe aan 1 liter water en breng aan de kook
  • Kook de eitjes circa 5 minuten in kokend water en pel deze
  • Kook de Zaoh Soba-noedels gaar zoals aangegeven op de verpakking
  • Verdeel de La-Yu over 4 kommen en schep hier de noedels. Meng deze kort door
  • Voeg de mosselen en de garnalen toe aan de kokende miso bouillon en kook maximaal 2 minuten mee. Verdeel de garnalen, mosselen en misosoep over de kommen met noedels
  • Voeg de surimi en de maïs toe aan de kommen en snijd de rode ui flinterdun en serveer een klein beetje bij elke kom
  • Garneer de ramen met een beetje Aonori en een eitje

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50