Snijd ui, gember en knoflook fijn en fruit lichtbruin in 1 el olie
Blus af met Kikkoman Sojasaus en sake, breng aan de kook en zet het vuur laag
Voeg suiker toe en laat 30 min zachtjes sudderen
Pluk de makreel
Leg wat Itamae Rice (sushirijst) op het bord, serveer hier geplukte makreel op, schep er de ui-chutney bij en garneer met kizami nori (in fijne reepjes gesneden nori)
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.