Saba – Negi Don

Saba – Negi Don

Ingrediënten

Itamae Rice, 300 g

Ui, 1 groot

Verse gember, 2 cm

Knoflook, 1 teen

Kikkoman Sojasaus, 4 el

Suiker, 1 el

Sake, 4 el

Gerookte makreel, 150 g

Itamae Nori, fijngesneden

Verzamel de ingrediënten

Saba – Negi Don

Bereiding
  • Snijd ui, gember en knoflook fijn en fruit lichtbruin in 1 el olie
  • Blus af met Kikkoman Sojasaus en sake, breng aan de kook en zet het vuur laag 
  • Voeg suiker toe en laat 30 min zachtjes sudderen
  • Pluk de makreel
  • Leg wat Itamae Rice (sushirijst) op het bord, serveer hier geplukte makreel op, schep er de ui-chutney bij en garneer met kizami nori (in fijne reepjes gesneden nori)

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50