Rodewijn-sjalottenboter

Rodewijn-sjalottenboter

De perfecte mix van boter, sjalotten en rode wijn voor een luxueuze smaak bij vlees, groenten of brood.

Ingrediënten

Sjalotten, 4

Rode wijn, 125 ml

Zachte boter, 125 g

Tijm, paar takjes

Rozemarijn, paar takjes

Kikkoman Sojasaus, 2 el

Witte peper, 1 mespuntje

Verzamel de ingrediënten

Rodewijn-sjalottenboter

De perfecte mix van boter, sjalotten en rode wijn voor een luxueuze smaak bij vlees, groenten of brood.

Bereiding
  • Schil en snipper de sjalotten. Breng de rode wijn op de barbecue aan de kook in een kookpan. Verlaag de hitte, voeg de sjalottensnippers toe en laat ze zachtjes koken in de wijn, tot die bijna helemaal verdampt is.
  • Laat de sjalottensnippers afkoelen. Klop ondertussen de boter romig.
  • Roer de sjalottensnippers door de boter. Spoel de kruiden af, hak ze fijn en roer ze er eveneens door. Voeg Kikkoman Sojasaus en peper naar smaak toe en zet de rodewijn-sjalottenboter tot gebruik in de koelkast. Lekker voor bij gegrilde steaks.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50