Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Klop ondertussen het ei los met 1 theelepel Kikkoman Ponzu, limoenschil en bloem. Wentel de schoongemaakte garnalen in dit beslag en bak ze in hete olie.
Snijd de komkommers in dikke plakken, meng met gehakte chili, gehakte bieslook, citroenschil, 1 theelepel Kikkoman Ponzu en Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (sesamzaadjes).
Meng de gehakte koriander met de gekookte quinoa.
Verdeel alles over twee kommen en serveer.
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.