Quinoa bowl met citrusgarnalen en komkommersalade

Quinoa bowl met citrusgarnalen en komkommersalade

Ingrediënten

Quinoa, 100 g

Koriander

Rauwe garnalen met staarten, 200 g

Ei, 1

Bloem, 2 el

Limoensap, 1 tl

Kikkoman Ponzu Lemon, 2 el

Olie, 4 el

Komkommer, 120 g

Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro, 1 tl

Spaanse peper, 1 tl gehakt

Bieslook, 1 tl gehakt

Citroenschil, 1 tl

Verzamel de ingrediënten

Quinoa bowl met citrusgarnalen en komkommersalade

Bereiding
  • Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Klop ondertussen het ei los met 1 theelepel Kikkoman Ponzu, limoenschil en bloem. Wentel de schoongemaakte garnalen in dit beslag en bak ze in hete olie.
  • Snijd de komkommers in dikke plakken, meng met gehakte chili, gehakte bieslook, citroenschil, 1 theelepel Kikkoman Ponzu en Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (sesamzaadjes).
  • Meng de gehakte koriander met de gekookte quinoa.
  • Verdeel alles over twee kommen en serveer.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50