Pork Yakisoba

Pork Yakisoba

De speciale yakisobasaus geeft dit gerecht de typerende smaak. Yakisoba kun je zowel met rund, varkensvlees of kip maken. Maar ook vegetarisch is dit een perfect (bij)gerecht.

Ingrediënten

Wortel, 100 g

Witte ui, 1

Spitskool, 1/2

Woknoedels, 300 g

Olie, 2 el

Speklapjes flinterdun, 200 g

Otafuku Yakisoba Sauce Vegan, 160 g

Aonori, 1 el

Katsuobushi, handje vol

Verzamel de ingrediënten

Pork Yakisoba

De speciale yakisobasaus geeft dit gerecht de typerende smaak. Yakisoba kun je zowel met rund, varkensvlees of kip maken. Maar ook vegetarisch is dit een perfect (bij)gerecht.

Bereiding
  • Snijd de wortel en witte ui in reepjes. Snijd de spitskool in grove stukken.
  • Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Meng vervolgens 2 el olie door de ramen.
  • Verwarm de wok en voeg 1 tl olie toe. Voeg het spek toe en roerbak op hoog vuur tot dit voor 80% gaar is.
  • Doe de ui en wortel erbij en roerbak alles 1 minuut. Voeg de noedels toe en roerbak op hoog vuur tot het heet is. Voeg de spitskool toe en roerbak 1 minuut.
  • Meng de Yama Yakisoba Sauce er door en roerbak alles nog 1 minuut.
  • Serveer de Yakisoba op 4 grote borden en top het af met beetje Aonori en Katsuobushi.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50