Pink Sakura Cocktail

Pink Sakura Cocktail

Ingrediënten

Hakutsuru Sayuri Nigori, 90 ml

Grapefruitsap, 60 ml

Kersenlikeur, 15 ml

Suikersiroop, 8 ml

Raspberry en rhubarb tonic

Eetbare kersenbloesem voor ijsklontjes

Verzamel de ingrediënten

Pink Sakura Cocktail

Bereiding

Bereidingswijze ijsblokjes met bloesem

  • Plaats kersenbloesem in een ijsblokjesvorm (let erop dat de bloesem die je gebruikt eetbaar is)
  • Schenk voorzichtig gekookt en daarna geheel afgekoeld water in de vorm
  • Na een paar uur zijn de ijsblokjes bevroren

 

Bereidingswijze cocktail

  • Vul een cocktailshaker met ijs
  • Voeg de Hakutsuru Sayuri Nigori Sake, kersenlikeur, grapefruitsap en suikersiroop toe
  • Shake tot goed gekoeld
  • Plaats de ijsblokjes in een mooi glas
  • Zeef de inhoud van de cocktailshaker in het glas
  • Voeg tot slot raspberry & rhubarb tonic naar smaak toe

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50