Okonomiyaki

Okonomiyaki

Een heerlijke Japanse hartige pannenkoek, gevuld met een mix van groenten en vlees. Gegrild tot in de perfectie en geserveerd met een rijke, smaakvolle saus.

Ingrediënten

Bloem, 150 g

Dashi no Moto, 250 ml

Ei, 1

Spitskool, 1/4

Lente–ui, 1

Spek, 50 g

Toppings:

Kewpie Mayonnaise

Bieslook

Otafuku Okonomi Sauce Vegan

Katsuobushi

Aonori

Verzamel de ingrediënten

Okonomiyaki

Een heerlijke Japanse hartige pannenkoek, gevuld met een mix van groenten en vlees. Gegrild tot in de perfectie en geserveerd met een rijke, smaakvolle saus.

Bereiding
  • Meng de bloem, de bouillon en het ei en laat 5 minuten staan.
  • Snijd de spitskool in fijne reepjes. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Snijd het spek in blokjes.
  • Verhit een koekenpan met een scheutje olie en vorm pannenkoekjes. Kleine pannenkoekjes voor kleine eters en grotere pannenkoeken voor grotere eters.
  • Leg op elk pannenkoekje wat blokjes spek, spitskool en lente-ui. Doe dit als het beslag nog vloeibaar is aan de bovenkant, anders vallen de toppings er tijdens het omdraaien van de okonomiyaki af.
  • Draai de pannenkoekjes om zodra de onderkant mooi goudbruin is en bak de andere kant ook mooi goudbruin
  • Haal de pannenkoekjes uit de pan en garneer ze met de verschillende toppings.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50