Okayaki

Okayaki

Ingrediënten

Voor het deeg

Witte bloem, 300 g

Olie, 1 el

Zout, 1/2 tl

Kokend water, 200 ml

Voor de vulling

Garnalen, 100 g

Kuki Irigoma Shiro en/of Kuki Irigoma Kuro, 1 el

Kuki Goma Abura, 1 el

Yama Food Panko, 2 el

Verzamel de ingrediënten

Okayaki

Bereiding
  • Doe de bloem samen met het zout en de olie in een kom. Voeg het kokende water toe
  • Meng alles door elkaar. Kneed 10 minuten tot een soepel deeg. Kneed met je handen of laat de keukenrobot het werk doen
  • Doe de deegbal opnieuw in de kom en dek af met plastic folie. Laat het deeg minimaal 30 minuten rusten. Langer mag ook, daardoor wordt het deeg nog elastischer. Dit is een belangrijke stap, dus sla dit zeker niet over!
  • Snijd de garnalen met een mes tot tartaar
  • Meng alle ingrediënten voor de vulling, incl. de garnaal-tartaar. Laat 30 minuten rusten in de koelkast
  • Maak gelijke balletjes van het deeg en rol deze uit tot dunne plakjes. Leg een lepel vulling in het midden en vouw dicht
  • Je kunt ze nu bakken in de pan

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50