Doe de bloem samen met het zout en de olie in een kom. Voeg het kokende water toe
Meng alles door elkaar. Kneed 10 minuten tot een soepel deeg. Kneed met je handen of laat de keukenrobot het werk doen
Doe de deegbal opnieuw in de kom en dek af met plastic folie. Laat het deeg minimaal 30 minuten rusten. Langer mag ook, daardoor wordt het deeg nog elastischer. Dit is een belangrijke stap, dus sla dit zeker niet over!
Snijd de garnalen met een mes tot tartaar
Meng alle ingrediënten voor de vulling, incl. de garnaal-tartaar. Laat 30 minuten rusten in de koelkast
Maak gelijke balletjes van het deeg en rol deze uit tot dunne plakjes. Leg een lepel vulling in het midden en vouw dicht
Je kunt ze nu bakken in de pan
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.