Niku Miso

Niku Miso

Ingrediënten

Ui, 1

Itamae Amazu Shoga, 1 cm

Wortel, 1 klein

Champigons, 50 g

Lente ui, 1

Knoflook, 1 teen

Gehakt, 250 g

Kuki Goma Abura, 1 el

Shinsyu ichi red miso, 2 el

Itamae Mirinfu Choomiryo, 3 el

Kikkoman Sojasaus, 1 el

Itamae rice, 300 g

Bosui, 1

Verzamel de ingrediënten

Niku Miso

Bereiding
  • Pel de ui en knoflook, pak de Itamae Amazu Shogo (gember) en snijd alles fijn. Schil de wortel en snijd de wortels en champignons in kleine blokjes. Snij de lente-ui in kleine stukjes.
  • Zet een pan op middelhoog vuur en doe hier een scheutje olie in om in te bakken. Doe de wortel samen met de ui, knoflook, gember en champignons in de pan en stoof dit zacht. Voeg na circa 2 minuten gehakt toe en rul dit. 
  • Meng de Kuki Goma Abura (sesamolie) met de Shinsyu-ichi suwa red miso, Itamae Mirinfu Choomiryo en Kikkoman Sojasaus en voeg deze toe aan de pan.
  • Laat dit nog circa 10 minuten zachtjes stoven. (Voeg eventueel een klein beetje water toe als het te droog wordt.)
  • Serveer in een diepe kom op gestoomde rijst en top af met wat fijngesneden bosui. 

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50