Pel de ui en knoflook, pak de Itamae Amazu Shogo (gember) en snijd alles fijn. Schil de wortel en snijd de wortels en champignons in kleine blokjes. Snij de lente-ui in kleine stukjes.
Zet een pan op middelhoog vuur en doe hier een scheutje olie in om in te bakken. Doe de wortel samen met de ui, knoflook, gember en champignons in de pan en stoof dit zacht. Voeg na circa 2 minuten gehakt toe en rul dit.
Meng de Kuki Goma Abura (sesamolie) met de Shinsyu-ichi suwa red miso, Itamae Mirinfu Choomiryo en Kikkoman Sojasaus en voeg deze toe aan de pan.
Laat dit nog circa 10 minuten zachtjes stoven. (Voeg eventueel een klein beetje water toe als het te droog wordt.)
Serveer in een diepe kom op gestoomde rijst en top af met wat fijngesneden bosui.
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.