Nasi Goreng met kip, ei en soja

Nasi Goreng met kip, ei en soja

Een heerlijke variant op de traditionele nasi met Kikkoman Sojasaus

Ingrediënten

Jasmijnrijst, 250 g

Kipfilet, 400 g

Wortels, 2

Rode paprika, 2

Rode ui, 1

Kikkoman Toasted Sesame Oil, 2 el

Bevroren erwten, 200 g

Kikkoman Sojasaus, 90 ml

Eieren, 4

(Plantaardige) olie, 1 el

Zout, naar smaak

Verse gemalen peper, naar smaak

Limoensap, 2 el

Voor de garnering:

Cherrytomaten, 6

Lente–ui, naar smaak

Verzamel de ingrediënten

Nasi Goreng met kip, ei en soja

Een heerlijke variant op de traditionele nasi met Kikkoman Sojasaus

Bereiding
  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de kipfilet en wortels in reepjes en de rode paprika in stukjes. Snijd de ui en knoflook fijn.
  • Bak de kipreepjes in hete Kikkoman Toasted Sesame Oil in een grote pan of wok.
  • Voeg de wortels, paprika, ui en knoflook toe en bak ca. 5 minuten.
  • Voeg de doperwten, rijst, Kikkoman Sojasaus en Kikkoman Toasted Sesame Oil toe en bak onder voortdurend roeren ca. 3 minuten.
  • Bak de eieren in hete plantaardige olie in een aparte pan en breng op smaak met zout en peper.
  • Breng de nasi goreng op smaak met de peper en het limoensap.
  • Serveer met de gebakken eieren en garneer met tomaat en lente-ui.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50