Ontdoe de hertenrugfilet van vliesjes en pezen. Besprenkel de filet met een beetje Kikkoman Sojasaus en bestrooi hem met zout en versgemalen peper. Gril de filet aan weerszijden ca. 2 minuten stevig aan boven directe hoge hitte (280-300 °C).
Steek de sonde van een vleesthermometer in het vlees en wikkel het in grillfolie of slagerspapier (‘butcher paper’).
Gril de ingepakte steak langzaam boven indirecte hitte (ca. 120 °C), tot het vlees een kerntemperatuur heeft van ca. 55 °C.
Neem het vlees van de barbecue, pak het uit en snijd het in oesters.
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.