Langzaam gegrilde hertenrug

Langzaam gegrilde hertenrug

Ingrediënten

Hertenrugfilet, 1 (600 - 700 g)

Kikkoman Sojasaus

Zout

Versgemalen peper

Verzamel de ingrediënten

Langzaam gegrilde hertenrug

Bereiding
  • Ontdoe de hertenrugfilet van vliesjes en pezen. Besprenkel de filet met een beetje Kikkoman Sojasaus en bestrooi hem met zout en versgemalen peper. Gril de filet aan weerszijden ca. 2 minuten stevig aan boven directe hoge hitte (280-300 °C).
  • Steek de sonde van een vleesthermometer in het vlees en wikkel het in grillfolie of slagerspapier (‘butcher paper’).
  • Gril de ingepakte steak langzaam boven indirecte hitte (ca. 120 °C), tot het vlees een kerntemperatuur heeft van ca. 55 °C.
  • Neem het vlees van de barbecue, pak het uit en snijd het in oesters.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50