Korokke met curry

Korokke met curry

Ingrediënten

Bloemige aardappel, 500 g

Olijfolie, 1 el

Prei (wit), 1

Gekookte erwtjes, 75 g

Sweetcorn maïs, 50 g

Curry, 3 blokjes

Verzamel de ingrediënten

Korokke met curry

Bereiding
  • Kook de aardappelen gaar
  • Bak de gesneden prei bruin in olijfolie, voeg de erwtjes en maïs toe
  • Pureer de aardappel en meng er het prei-mengsel doorheen
  • Breng op smaak met peper en zout
  • Maak van de puree gelijke balletjes en druk ze iets plat
  • Laat 30 minuten opstijven in de koelkast
  • Paneer de balletjes met bloem, losgeklopt ei en Yama panko
  • Bak op 180 ºC in schoon vet
  • Los de blokjes curry op in water en roer tot ze volledig zijn opgelost; serveer bij de korokke

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50