Kabeljauw Tsukune

Kabeljauw Tsukune

Malse kabeljauwballetjes, geïnspireerd op traditionele Tsukune, worden perfect afgemaakt met onze rijke en glanzende Teriyaki Gold Sauce.

Ingrediënten

Kabeljauwfilet, 400 g

Eieren, 2

La–Yu, 1 tl

Yama Food Panko, 50 g

Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro, 1,5 el

Gember, 1 cm

Bosui, 3

Zonnebloemolie, 400 ml

Yama Teriyaki Gold Sauce, 200 ml

Verzamel de ingrediënten

Kabeljauw Tsukune

Malse kabeljauwballetjes, geïnspireerd op traditionele Tsukune, worden perfect afgemaakt met onze rijke en glanzende Teriyaki Gold Sauce.

Bereiding
  • Snijd de kabeljauw in grove stukken.
  • Draai de kabeljauw samen met de eieren, La-Yu en Yama Food Panko in de keukenmachine tot een mooi mengsel. Draai niet té lang; het mag grof blijven.
  • Snijd de bosui in fijne ringetjes. Rasp de gember fijn. Meng deze samen met de Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (sesamzaadjes) door de vispasta heen.
  • Maak je handen iets nat en rol mooie kleine balletjes ter grootte van een 2 euro munt.
  • Verwarm een koekenpan met ruim olie en bak de balletjes op middelmatig vuur mooi gelijkmatig bruin en gaar.
  • Bestrijk de balletjes - zodra deze klaar zijn - met de Yama Teriyaki Gold Sauce.
  • Serveer de balletjes in een grote schaal met en beetje rijst of noodles. Ook heerlijk als borrelhapje!

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50