Snijd de kabeljauwfilet in grove stukken. Draai in de keukenmachine de kabeljauwfilet, ei, zout, Yama Food panko, gember, Aonori en Itamae Hon Mirin tot een grof deeg. Meng er als laatste de maiskorrels en de Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (sesamzaadjes) doorheen
Maak er met een ijsschep of met de hand mooie bolletjes van
Verwarm een koekenpan en voeg een scheut olie toe. Bak de fish cake rondom bruin
Roer de Saikyo Miso (witte misopasta) los met een beetje Yuzu Kajyu (yuzu sap) en een scheutje water
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.