Japanse fish cake

Japanse fish cake

Ingrediënten

Kabeljauwfilet, 500 g

Ei, 1

Itamae Hon Mirin, 2 el

Yama Food Panko, 75 g

Fijngesneden gember, 1 tl

Maïskorrels, 100 g

Zout, 3 tl

Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro, 1 el

Aonori, 1 el

Saikyo Miso, 1 el

Yuzu Kajyu, 1 el

Verzamel de ingrediënten

Japanse fish cake

Bereiding
  • Snijd de kabeljauwfilet in grove stukken. Draai in de keukenmachine de kabeljauwfilet, ei, zout, Yama Food panko, gember, Aonori en Itamae Hon Mirin tot een grof deeg. Meng er als laatste de maiskorrels en de Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (sesamzaadjes) doorheen
  • Maak er met een ijsschep of met de hand mooie bolletjes van
  • Verwarm een koekenpan en voeg een scheut olie toe. Bak de fish cake rondom bruin
  • Roer de Saikyo Miso (witte misopasta) los met een beetje Yuzu Kajyu (yuzu sap) en een scheutje water

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50