Gestoomde zeebaars

Gestoomde zeebaars

Ingrediënten

Bosui, 1 stengel

Gember, 1 stukje

Zeebaarsfillets, 2

Olie,

Kikkoman Sojasaus, 3 el

Uchibori Rice Vinegar, 1 el

Sake, 1 el

Itamae Hon Mirin, 1 el

Water, 2 el

Verzamel de ingrediënten

Gestoomde zeebaars

Bereiding
  • Snijd de bosui en gember in fijne reepjes
  • Vul de stoompan met een laag water en breng het aan de kook. Stoom de zeebaars in 6 minuten gaar
  • Leg de zeebaars op een bord. Leg de reepjes bosui en gember op de vis. Kook olie in een pan en giet de hete olie over de bosui en gember.

Voor de saus
Doe de Kikkoman Sojasaus, Uchibori Rice Vinegar (rijstazijn), sake, Itamae Hon Mirin en water in een pan en verwarm tot 45 ºC

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50