Gegrilde zalm

Gegrilde zalm

Ingrediënten

Zalm, 150 g

Unagi Kabayaki Sauce, 4 el

Veldsla, handje

Cherrytomaten, handje

Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro, 1 el

Verzamel de ingrediënten

Gegrilde zalm

Bereiding
  • Steek de barbecue aan.
  • Snijd de cherrytomaatjes doormidden.
  • Maak op een bordje een bedje van veldsla en de gesneden tomaatjes.
  • Bestrijk de zalm aan beide kanten met de Unagi Kabayaki Sauce.
  • Grill de zalm 3-4 min. Draai de filets voorzichtig om met een spatel en rooster ook de andere kant nog 1-2 minuten tot de zalm goudbruin kleurt, maar van binnen nog rosé is.
  • Leg de zalm op het bedje van sla en tomaatjes.
  • Strooi wat Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (geroosterde sesamzaadjes) over de zalm om het gerecht af te maken.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50