Maak op een bordje een bedje van veldsla en de gesneden tomaatjes.
Bestrijk de zalm aan beide kanten met de Unagi Kabayaki Sauce.
Grill de zalm 3-4 min. Draai de filets voorzichtig om met een spatel en rooster ook de andere kant nog 1-2 minuten tot de zalm goudbruin kleurt, maar van binnen nog rosé is.
Leg de zalm op het bedje van sla en tomaatjes.
Strooi wat Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (geroosterde sesamzaadjes) over de zalm om het gerecht af te maken.
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.