Snijd alle groenten in hele dunne reepjes. Zet de groenten 20 minuten onder koud water. Giet ze vervolgens af en laat ze goed uitlekken.
Marineer de garnalen met peper, scheutje Kikkoman sojasaus en olijfolie en laat 10 minuten staan. Grill de garnalen vervolgens aan beiden kanten gaar.
Saladedressing
Meng voor de dressing de suiker, 1 tl olijfolie, sap van de limoen, 1 tl Kikkoman sojasaus, Miyazaki Black Garlic Umami Sauce Garlic Flavour en ½ el Mirin.
Opmaak van het bord
Serveer de groenten op een bord en sprenkel de saladedressing eroverheen.
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.