Verwarm de BBQ op 170 graden. Snijd de dorades 3 maal in aan beide filet kanten en leg ze op de BBQ. Draai de dorades na circa 4 minuten om.
Snijd ondertussen de ui in grove stukken en snipper de knoflook en gember fijn.
Zet een pan op het vuur met een scheutje olie en fruit de ui knoflook en gember. Snijd ondertussen de shii take in grove stukken en voeg deze toe, bak circa 2 minuten mee.
Blus de pan af met de Uchibori Sushi Vinegar (Sushi su) en de Yama Unagi Kabayaki saus.
Kook circa 2 minuten door en voeg dan de cherry tomaatjes nog 1 minuut toe
Snijd de bosui schuin in ringetjes. Strooi de Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro(sesame zaadjes) over het gerecht.
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.