Gegrilde aspergesalade

Gegrilde aspergesalade

Fris, verfijnd en vol smaak! Deze salade combineert knapperige groene asperges met frisse appel en een heerlijke Ponzu Yuzu-dressing

Ingrediënten

Verse witte asperges, 5

Granny Smith–appel, 1

Naar smaak:

Uchibori Dashi–iri Ponzu Yuzu

Extra vierge olijfolie

Verse oregano

Verzamel de ingrediënten

Gegrilde aspergesalade

Fris, verfijnd en vol smaak! Deze salade combineert knapperige groene asperges met frisse appel en een heerlijke Ponzu Yuzu-dressing

Bereiding
  • Breng water met een beetje zout aan de kook.
  • Schil de asperges en blancheer deze 3 minuten.
  • Doe de geblancheerde asperges vervolgens direct in koud water om verder garen tegen te gaan.
  • Was de appel, snij in vier gelijke delen en verwijder klokhuis. Snijd de parten met schil in dunne plakjes en besprenkel met een beetje citroensap zodat ze niet verkleuren.
  • Bestrijk de asperges met een beetje olijfolie en grill ze aan alle zijden in een grillpan of op de BBQ.
  • Snijd de gegrilde asperges in stukjes van circa 3 centimeter en meng met de appelpartjes.
  • Besprenkel met de Uchibori Dashi-iri Ponzu Yuzu, wat olijfolie en verse oregano naar smaak.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50