Fruitpakketjes met glazuur

Fruitpakketjes met glazuur

Ingrediënten

Honing, 50 g

Kikkoman Sojasaus, 3 el

Kaneel, 1 snufje

Versgeperst sap van sinaasappel, 1

Nootmuskaat, 1 snufje

Versgemalen bonte peper, 1/4 tl

Rum, 1 scheutje

Banaan, 1

Appel, 1

Peer, 1

Perzik, 2

Slagroom, 100 g

Verzamel de ingrediënten

Fruitpakketjes met glazuur

Bereiding
  • Meng voor het glazuur de honing met de Kikkoman Sojasaus, kaneel en het sinaasappelsap en voeg de nootmuskaat, peper en rum toe.
  • Spoel het fruit af, schil het desgewenst, snijd het in hapklare stukken en meng deze met het honing-sojasausglazuur.
  • Leg 4 met bakpapier beklede stukken grillfolie (ca. 20 x 20 cm) klaar en schep op elk . van de geglaceerde fruitblokjes. Vouw de hoeken van de folie dicht tot kleine pakketjes.
  • Gril de fruitpakketjes 10-15 minuten boven indirecte matige hitte. Klop ondertussen de slagroom stijf. Neem de fruitpakketjes van de barbecue, maak ze open en verdeel het warme fruit over schaaltjes. Schep in elk een toef slagroom, garneer met een paar muntblaadjes en serveer.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50