Meng voor het glazuur de honing met de Kikkoman Sojasaus, kaneel en het sinaasappelsap en voeg de nootmuskaat, peper en rum toe.
Spoel het fruit af, schil het desgewenst, snijd het in hapklare stukken en meng deze met het honing-sojasausglazuur.
Leg 4 met bakpapier beklede stukken grillfolie (ca. 20 x 20 cm) klaar en schep op elk . van de geglaceerde fruitblokjes. Vouw de hoeken van de folie dicht tot kleine pakketjes.
Gril de fruitpakketjes 10-15 minuten boven indirecte matige hitte. Klop ondertussen de slagroom stijf. Neem de fruitpakketjes van de barbecue, maak ze open en verdeel het warme fruit over schaaltjes. Schep in elk een toef slagroom, garneer met een paar muntblaadjes en serveer.
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.