Chocolade-appels met pecannoten

Chocolade-appels met pecannoten

Ingrediënten

Zurige appel, 4

Citroensap, 2 el versgeperst

Kikkoman Sojasaus, 3 el

Bloem, 80 g

Cacao, 2 el

Pure chocolade, 80 g

Boter, 120 g

Suiker, 120 g

Eieren, 2

Chocodrops, 2.5 el

Pecannoten, 60 g

Verzamel de ingrediënten

Chocolade-appels met pecannoten

Bereiding
  • Spoel de appels af, droog ze af en snijd ze overdwars doormidden. Verwijder de klokhuizen met een meloenschepje en hol de appelhelften een beetje uit. Meng het citroensap met de Kikkoman Sojasaus en bestrijk hiermee de appelhelften aan de binnenkant.
  • Meng de bloem met de cacao. Smelt de chocolade en boter in een hittebestendige schaal au bain-marie. Neem de schaal van de pan, laat de gesmolten chocoladeboter even afkoelen en roer er vervolgens de suiker, eieren en het bloemcacaomengsel goed door.
  • Vul de appelhelften met de chocolademassa en verdeel daarover de chocodrops en pecannoten.
  • Plaats de gevulde appelhelften op de grillpan en gril ze ca. 20 minuten boven indirecte hitte.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50