Burned ends

Burned ends

Ingrediënten

Kikkoman Sojasaus, 200 ml

Uchibori Rice Vinegar, 100 ml

Suiker, 100 g

Five spices, 2 el

Itamae Hon Mirin, 100 ml

Buikspek, 1 kg

Yama Yakitori Sauce, om te lakken

Shichimi Togarashi, naar smaak

Verzamel de ingrediënten

Burned ends

Bereiding
  • Meng alle ingrediënten voor de marinade en breng aan de kook
  • Leg het buikspek in de marinade en laat 24 uur marineren
  • Dep het vlees droog en snijd strakke balkjes van 1,5 x 4 cm
  • Laat vervolgens een nacht zonder af te dekken in de koelkast staan
  • Stook je bbq op en grill de burned ends krokant. Lak tijdens het grillen af en toe met Yama Yakitori sauce
  • Strooi er op het laatst wat Shichimi Togarashi over

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50