Bier- en teriyakivarkenskoteletten

Bier- en teriyakivarkenskoteletten

Ingrediënten

Varkenskoteletten, 2

Kikkoman Teriyaki Marinade, 5 el

Appelazijn, 1 el

Gerookte peper, 0,5 tl

Bier, 150 ml

Honing, 1 tl

Mosterd, 1 el

Zwart gemalen peper, naar smaak

Gedroogde rozemarijn, 0,5 tl

Verzamel de ingrediënten

Bier- en teriyakivarkenskoteletten

Bereiding
  • Doe de varkenskoteletten in een kom. Kruid met de gerookte peper, azijn, rozemarijn, mosterd, zwarte peper en honing. Meng grondig. Voeg de Kikkoman Teriyaki marinade toe en meng. Giet het bier over het vlees en zet het 1 uur in de koelkast om te marineren.
  • Haal het vlees uit de marinade en grill op een hoge temperatuur gedurende 7 minuten aan elke kant.
  • Tip: Serveer de varkenskoteletten met in aluminiumfolie gebakken aardappelen met kruidenboter.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50