Snijd de zalm in blokjes. Kruid met peper, chilivlokken en Kikkoman Teriyaki Marinade. Voeg limoensap en -rasp toe. Voeg Kuki Goma Abura (sesamolie) toe en meng grondig. Zet opzij om te marineren.
Snijd de groene paprika in blokjes die even groot zijn als de blokjes vis.
Snijd de venkel en appel in dunne reepjes. Voeg honing, citroensap en olijfolie toe. Meng grondig. Breng vervolgens op smaak met zout en peper.
Rijg afwisselend stukjes vis en paprika stokjes.
Bestrijk de spiesen met de resterende Kikkoman Teriyaki Marinade en bestrooi met 1 el Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (sesamzaad).
Grill de zalmspiesjes op een hoge temperatuur gedurende ongeveer 10 min. Draai ze af een toe om voor een gelijkmatige garing.
Garneer met gesneden lente-ui, de resterende Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro (sesamzaadjes) en geraspte limoenschil. Serveer samen met de venkelsalade.
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.