Aziatische bloemkool-wings

Aziatische bloemkool-wings

Ingrediënten

Bloemkool, 1

Tarwemeel, 65 g

Kikkoman Sojasaus, 60 ml

Knoflook, 3 teentjes

Ketchup, 3 el

Suikersiroop, 2 el

Itamae Amazu Shoga, 1 el geraspt

Kuki Goma Abura, 1 el

Limoensap, 5 el

Lenteui, 2

Kokosmelk, 200 ml

Pindakaas, 75 g

Chilipoeder, naar smaak

Kuki Irigoma Kuro en/of Kuki Irigoma Shiro, 2 el

Kikkoman Sojasaus voor bij de kokosmelk, 2 el

Verzamel de ingrediënten

Aziatische bloemkool-wings

Bereiding
  • Verdeel de bloemkool in roosjes en was deze.
  • Meng het meel met ca. 150 ml water en sojasaus. Wentel de roosjes hierin en leg ze op een van bakpapier voorziene bakplaat.
  • Bak in de voorverwarmde oven op 225°C gedurende ca. 15 minuten.
  • Schil de knoflook, pers deze en meng hem met ketchup, Tamari, siroop, gember, olie en limoensap.
  • Meng de hete bloemkool-wings met de marinade, leg ze terug op de bakplaat en bak ze nogmaals gedurende ca. 5 à 10 minuten.
  • Reinig de lenteuitjes, was deze en snijd in fijne ringen.
  • Breng de kokosmelk met de pindakaas aan de kook en breng op smaak met limoensap, sojasaus en chilipoeder.
  • Garneer de bloemkool-wings met lenteuitjes, sesam en koriander en serveer met de kokossaus.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50