Amarantbowl met oesterzwammen en gepocheerd ei

Amarantbowl met oesterzwammen en gepocheerd ei

Ingrediënten

Amarant, 100 g

Rucola, 40 g

Selderij, 100 g

Olijfolie, 5 el

Eieren, 2

Appelciderazijn, 0.5 tl

Spaanse peper, 1.5 el gehakt

Rode peper, 0.5 tl

Oesterzwammen, 150 g

Kikkoman Sojasaus, 1 el

Bieslook, 2 el gehakt

Peterselie, 1 el gehakt

Verzamel de ingrediënten

Amarantbowl met oesterzwammen en gepocheerd ei

Bereiding
  • Kook de amarant in een pan volgens de aanwijzingen op de verpakking tot hij zacht wordt.
  • Snij de selderij in stukjes van ½ cm. Doe in een kom met de rucola en de olijfolie.
  • Meng de schoongemaakte oesterzwammen met Kikkoman Sojasaus, Spaanse peper en kruiden en bak ze in olijfolie.
  • Bereid de eieren als alles klaar is. Kook water in een diepe pan en voeg azijn toe. Roer met een lepel om een draaikolk te creëren en breek er een ei in. Herhaal dit met het andere ei. Zet het vuur lager zodat het water slechts zachtjes kookt en pocheer elk ei 2,5 minuten.
  • Serveer de amarant met oesterzwammen, saladegroenten en een gepocheerd ei op smaak gebracht met Spaanse en witte peper.

Bekijk meer recepten

さらにレシピを見る
Beef sashimi
Beef sashimi

Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.

Rice packs met gemarineerde zalm
Rice packs met gemarineerde zalm

Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.

Teriyaki Chicken Sando
Teriyaki Chicken Sando

100% Japanse oorsprong

Inspirerende recepten

Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50