Kook de amarant in een pan volgens de aanwijzingen op de verpakking tot hij zacht wordt.
Snij de selderij in stukjes van ½ cm. Doe in een kom met de rucola en de olijfolie.
Meng de schoongemaakte oesterzwammen met Kikkoman Sojasaus, Spaanse peper en kruiden en bak ze in olijfolie.
Bereid de eieren als alles klaar is. Kook water in een diepe pan en voeg azijn toe. Roer met een lepel om een draaikolk te creëren en breek er een ei in. Herhaal dit met het andere ei. Zet het vuur lager zodat het water slechts zachtjes kookt en pocheer elk ei 2,5 minuten.
Serveer de amarant met oesterzwammen, saladegroenten en een gepocheerd ei op smaak gebracht met Spaanse en witte peper.
Bekijk meer recepten
さらにレシピを見る
Beef sashimi
Sashimi kent natuurlijk iedereen! Heerlijk vers rundvlees, vaak koud geserveerd.
Rice packs met gemarineerde zalm
Vol smaak, klaar in een handomdraai: rice pack met gemarineerde zalm.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe recepten, seizoensgebonden updates en exclusieve aanbiedingen — rechtstreeks vanuit Japan in je inbox.
Cookies
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op je apparaat.